Description

Kweekvlees, vlees dat gekweekt wordt uit de stamcellen van dieren, lijkt de wereld te gaan veroveren. Als zo’n nieuw product de markt op gaat moeten consumenten erop kunnen vertrouwen dat dit voldoet aan alle Europese wet- en regelgeving rondom voedselveiligheid. Onderzoek door Linsay Ketelings van het Food Claims Centre Venlo van de Universiteit Maastricht bevestigt dat er nog open vragen zijn.

Period23 Jul 2021

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleKunnen we kweekvlees vertrouwen?
    Media name/outletMaastricht University
    Media typeOnline
    Country/TerritoryNetherlands
    Date23/07/21
    DescriptionKweekvlees, vlees dat gekweekt wordt uit de stamcellen van dieren, lijkt de wereld te gaan veroveren. Als zo’n nieuw product de markt op gaat moeten consumenten erop kunnen vertrouwen dat dit voldoet aan alle Europese wet- en regelgeving rondom voedselveiligheid. Onderzoek door Linsay Ketelings van het Food Claims Centre Venlo van de Universiteit Maastricht bevestigt dat er nog open vragen zijn.
    URLhttps://www.maastrichtuniversity.nl/nl/nieuws/kunnen-we-kweekvlees-vertrouwen
    PersonsLinsay Ketelings, Stef Kremers, Alie de Boer