Podcast over trainen en opleiden

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsAcademic

Abstract

Vanaf nu gaan we het helemaal anders doen! Iedereen die een langere tijd bij een bedrijf werkt, heeft deze zin vaak gehoord. Weer een nieuwe manier van werken, om nog beter te worden. Of gewoon, omdat de nieuwe baas het wil. Want die heeft gehoord dat deze nieuwe trend tot veeeeel betere resultaten leidt. Maar is dat altijd zo? In deze podcast zoek ik dat uit. Ik ga in gesprek met experts om te kijken wat nu de beste manier is om de zaken aan te pakken. In deze eerste aflevering draait het om trainen en opleiden, een belangrijk onderdeel van organisaties tegenwoordig. Een leven lang leren is dé trend van dit moment. Maar hoe dan?

Ik ben te gast bij de universiteit van Maastricht en aan tafel zitten Jeroen Kluytmans, manager Employability bij DSM, Rolf Holtjer, Head of Learning and Development regio Centraal West Europa bij Rockwool en Annemarie Kunn, projectleider en onderzoeker bij het Research Centre voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, onderdeel van Universiteit Maastricht , betrokken bij verschillende projecten omtrent een leven lang leren.
Original languageDutch
PublisherResearchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA)
Media of outputPodcast
Publication statusPublished - 18 Oct 2019

Cite this

Künn, A. (Author). (2019). Podcast over trainen en opleiden. Digital or Visual Products, Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA). Retrieved from https://open.spotify.com/episode/0ndQRMmWOTfMkojOWxYj9Q?si=3zOoJo_mQpyp-REeoUHJ7A
@misc{acb2e799028147a39657957981c8b581,
title = "Podcast over trainen en opleiden",
abstract = "Vanaf nu gaan we het helemaal anders doen! Iedereen die een langere tijd bij een bedrijf werkt, heeft deze zin vaak gehoord. Weer een nieuwe manier van werken, om nog beter te worden. Of gewoon, omdat de nieuwe baas het wil. Want die heeft gehoord dat deze nieuwe trend tot veeeeel betere resultaten leidt. Maar is dat altijd zo? In deze podcast zoek ik dat uit. Ik ga in gesprek met experts om te kijken wat nu de beste manier is om de zaken aan te pakken. In deze eerste aflevering draait het om trainen en opleiden, een belangrijk onderdeel van organisaties tegenwoordig. Een leven lang leren is d{\'e} trend van dit moment. Maar hoe dan?Ik ben te gast bij de universiteit van Maastricht en aan tafel zitten Jeroen Kluytmans, manager Employability bij DSM, Rolf Holtjer, Head of Learning and Development regio Centraal West Europa bij Rockwool en Annemarie Kunn, projectleider en onderzoeker bij het Research Centre voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, onderdeel van Universiteit Maastricht , betrokken bij verschillende projecten omtrent een leven lang leren.",
author = "Annemarie K{\"u}nn",
year = "2019",
month = "10",
day = "18",
language = "Dutch",
publisher = "Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA)",

}

Künn, A, Podcast over trainen en opleiden, 2019, Digital or Visual Products, Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA).
Podcast over trainen en opleiden. Künn, Annemarie (Author). 2019. Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA).

Research output: Non-textual formDigital or Visual ProductsAcademic

TY - ADVS

T1 - Podcast over trainen en opleiden

AU - Künn, Annemarie

PY - 2019/10/18

Y1 - 2019/10/18

N2 - Vanaf nu gaan we het helemaal anders doen! Iedereen die een langere tijd bij een bedrijf werkt, heeft deze zin vaak gehoord. Weer een nieuwe manier van werken, om nog beter te worden. Of gewoon, omdat de nieuwe baas het wil. Want die heeft gehoord dat deze nieuwe trend tot veeeeel betere resultaten leidt. Maar is dat altijd zo? In deze podcast zoek ik dat uit. Ik ga in gesprek met experts om te kijken wat nu de beste manier is om de zaken aan te pakken. In deze eerste aflevering draait het om trainen en opleiden, een belangrijk onderdeel van organisaties tegenwoordig. Een leven lang leren is dé trend van dit moment. Maar hoe dan?Ik ben te gast bij de universiteit van Maastricht en aan tafel zitten Jeroen Kluytmans, manager Employability bij DSM, Rolf Holtjer, Head of Learning and Development regio Centraal West Europa bij Rockwool en Annemarie Kunn, projectleider en onderzoeker bij het Research Centre voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, onderdeel van Universiteit Maastricht , betrokken bij verschillende projecten omtrent een leven lang leren.

AB - Vanaf nu gaan we het helemaal anders doen! Iedereen die een langere tijd bij een bedrijf werkt, heeft deze zin vaak gehoord. Weer een nieuwe manier van werken, om nog beter te worden. Of gewoon, omdat de nieuwe baas het wil. Want die heeft gehoord dat deze nieuwe trend tot veeeeel betere resultaten leidt. Maar is dat altijd zo? In deze podcast zoek ik dat uit. Ik ga in gesprek met experts om te kijken wat nu de beste manier is om de zaken aan te pakken. In deze eerste aflevering draait het om trainen en opleiden, een belangrijk onderdeel van organisaties tegenwoordig. Een leven lang leren is dé trend van dit moment. Maar hoe dan?Ik ben te gast bij de universiteit van Maastricht en aan tafel zitten Jeroen Kluytmans, manager Employability bij DSM, Rolf Holtjer, Head of Learning and Development regio Centraal West Europa bij Rockwool en Annemarie Kunn, projectleider en onderzoeker bij het Research Centre voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, onderdeel van Universiteit Maastricht , betrokken bij verschillende projecten omtrent een leven lang leren.

M3 - Digital or Visual Products

PB - Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA)

ER -

Künn A (Author). Podcast over trainen en opleiden Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA). 2019.