Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014

Research output: Working paperProfessional

310 Downloads (Pure)

Abstract

Met genoegen bieden de auteurs van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) en opdrachtgever Stichting A+O Metalektro u de Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014 aan. De monitor bevat analyses van de actuele en toekomstige ontwikkelingen op personeels- en arbeidsmarktgebied in de Nederlandse Metalektro. De uitkomsten van deze analyses kunnen als input dienen bij het ontwikkelen van personeels- en arbeidsmarktbeleid door metalektrobedrijven, de sociale partners en andere partijen.
Original languageDutch
Place of PublicationMaastricht
PublisherResearch Centre for Education and the Labour Market
ISBN (Print)9789053215395
Publication statusPublished - 1 Jan 2015

Cite this

Gerards, R. ; de Grip, A. ; de Hoon, M.L.A. ; Künn-Nelen, A.C. ; Poulissen, D. / Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014. Maastricht : Research Centre for Education and the Labour Market, 2015.
@techreport{3b87f68b708041649a01bdcca384abf6,
title = "Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014",
abstract = "Met genoegen bieden de auteurs van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) en opdrachtgever Stichting A+O Metalektro u de Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014 aan. De monitor bevat analyses van de actuele en toekomstige ontwikkelingen op personeels- en arbeidsmarktgebied in de Nederlandse Metalektro. De uitkomsten van deze analyses kunnen als input dienen bij het ontwikkelen van personeels- en arbeidsmarktbeleid door metalektrobedrijven, de sociale partners en andere partijen.",
author = "R. Gerards and {de Grip}, A. and {de Hoon}, M.L.A. and A.C. K{\"u}nn-Nelen and D. Poulissen",
year = "2015",
month = "1",
day = "1",
language = "Dutch",
isbn = "9789053215395",
publisher = "Research Centre for Education and the Labour Market",
type = "WorkingPaper",
institution = "Research Centre for Education and the Labour Market",

}

Gerards, R, de Grip, A, de Hoon, MLA, Künn-Nelen, AC & Poulissen, D 2015 'Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014' Research Centre for Education and the Labour Market, Maastricht.

Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014. / Gerards, R.; de Grip, A.; de Hoon, M.L.A.; Künn-Nelen, A.C.; Poulissen, D.

Maastricht : Research Centre for Education and the Labour Market, 2015.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014

AU - Gerards, R.

AU - de Grip, A.

AU - de Hoon, M.L.A.

AU - Künn-Nelen, A.C.

AU - Poulissen, D.

PY - 2015/1/1

Y1 - 2015/1/1

N2 - Met genoegen bieden de auteurs van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) en opdrachtgever Stichting A+O Metalektro u de Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014 aan. De monitor bevat analyses van de actuele en toekomstige ontwikkelingen op personeels- en arbeidsmarktgebied in de Nederlandse Metalektro. De uitkomsten van deze analyses kunnen als input dienen bij het ontwikkelen van personeels- en arbeidsmarktbeleid door metalektrobedrijven, de sociale partners en andere partijen.

AB - Met genoegen bieden de auteurs van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) en opdrachtgever Stichting A+O Metalektro u de Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014 aan. De monitor bevat analyses van de actuele en toekomstige ontwikkelingen op personeels- en arbeidsmarktgebied in de Nederlandse Metalektro. De uitkomsten van deze analyses kunnen als input dienen bij het ontwikkelen van personeels- en arbeidsmarktbeleid door metalektrobedrijven, de sociale partners en andere partijen.

M3 - Working paper

SN - 9789053215395

BT - Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014

PB - Research Centre for Education and the Labour Market

CY - Maastricht

ER -

Gerards R, de Grip A, de Hoon MLA, Künn-Nelen AC, Poulissen D. Arbeidsmarktmonitor Metalektro 2014. Maastricht: Research Centre for Education and the Labour Market. 2015 Jan 1.