Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademic

Abstract

Dit hoofdstuk richt zich op de start van de loopbaan. We onderzoeken hoe het jongeren vergaat anderhalf jaar nadat zij hun diploma hebben behaald. De volgende onderzoeksvragen staan centraal:
– Hoe is de arbeidsmarktpositie van jongeren anderhalf jaar na hun afstuderen, en welke verschillen zijn er hierbij tussen jonge vrouwen en mannen?
– Welke factoren kunnen de eventuele verschillen tussen jonge vrouwen en mannen verklaren?
Original languageDutch
Title of host publicationWerken aan de start
Subtitle of host publicationJonge vrouwen en mannen op de arbeidsmarkt
EditorsAns Merens, Freek Bucx
Place of PublicationDen Haag
PublisherSociaal en Cultureel Planbureau
Chapter2
Pages32-56
ISBN (Print)978-90-377-0859-2
Publication statusPublished - 22 Jan 2018

Cite this

Meng, C., & Bles, P. (2018). Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden. In A. Merens, & F. Bucx (Eds.), Werken aan de start: Jonge vrouwen en mannen op de arbeidsmarkt (pp. 32-56). Den Haag: Sociaal en Cultureel Planbureau.
Meng, Christoph ; Bles, Per. / Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden. Werken aan de start: Jonge vrouwen en mannen op de arbeidsmarkt. editor / Ans Merens ; Freek Bucx. Den Haag : Sociaal en Cultureel Planbureau, 2018. pp. 32-56
@inbook{caff5983fe9e4049af06efb63717bd64,
title = "Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden",
abstract = "Dit hoofdstuk richt zich op de start van de loopbaan. We onderzoeken hoe het jongeren vergaat anderhalf jaar nadat zij hun diploma hebben behaald. De volgende onderzoeksvragen staan centraal:– Hoe is de arbeidsmarktpositie van jongeren anderhalf jaar na hun afstuderen, en welke verschillen zijn er hierbij tussen jonge vrouwen en mannen?– Welke factoren kunnen de eventuele verschillen tussen jonge vrouwen en mannen verklaren?",
author = "Christoph Meng and Per Bles",
year = "2018",
month = "1",
day = "22",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-377-0859-2",
pages = "32--56",
editor = "Ans Merens and Freek Bucx",
booktitle = "Werken aan de start",
publisher = "Sociaal en Cultureel Planbureau",

}

Meng, C & Bles, P 2018, Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden. in A Merens & F Bucx (eds), Werken aan de start: Jonge vrouwen en mannen op de arbeidsmarkt. Sociaal en Cultureel Planbureau, Den Haag, pp. 32-56.

Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden. / Meng, Christoph; Bles, Per.

Werken aan de start: Jonge vrouwen en mannen op de arbeidsmarkt. ed. / Ans Merens; Freek Bucx. Den Haag : Sociaal en Cultureel Planbureau, 2018. p. 32-56.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterAcademic

TY - CHAP

T1 - Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden

AU - Meng, Christoph

AU - Bles, Per

PY - 2018/1/22

Y1 - 2018/1/22

N2 - Dit hoofdstuk richt zich op de start van de loopbaan. We onderzoeken hoe het jongeren vergaat anderhalf jaar nadat zij hun diploma hebben behaald. De volgende onderzoeksvragen staan centraal:– Hoe is de arbeidsmarktpositie van jongeren anderhalf jaar na hun afstuderen, en welke verschillen zijn er hierbij tussen jonge vrouwen en mannen?– Welke factoren kunnen de eventuele verschillen tussen jonge vrouwen en mannen verklaren?

AB - Dit hoofdstuk richt zich op de start van de loopbaan. We onderzoeken hoe het jongeren vergaat anderhalf jaar nadat zij hun diploma hebben behaald. De volgende onderzoeksvragen staan centraal:– Hoe is de arbeidsmarktpositie van jongeren anderhalf jaar na hun afstuderen, en welke verschillen zijn er hierbij tussen jonge vrouwen en mannen?– Welke factoren kunnen de eventuele verschillen tussen jonge vrouwen en mannen verklaren?

M3 - Chapter

SN - 978-90-377-0859-2

SP - 32

EP - 56

BT - Werken aan de start

A2 - Merens, Ans

A2 - Bucx, Freek

PB - Sociaal en Cultureel Planbureau

CY - Den Haag

ER -

Meng C, Bles P. Aan de start: de arbeidsmarktpositie van recent afgestudeerden. In Merens A, Bucx F, editors, Werken aan de start: Jonge vrouwen en mannen op de arbeidsmarkt. Den Haag: Sociaal en Cultureel Planbureau. 2018. p. 32-56