Werkgever stelt steeds hogere opleidingseisen

Press/Media: Expert CommentPopular

Description

De Nederlandse arbeidsmarkt stelt steeds hogere opleidingseisen. Hbo- en universitaire diploma's zijn in toenemende mate vereist, en ook de bestaande banen van middengroepen vergen hogere vaardigheden. Die conclusie trekt het Maastrichtse Researchcentrum voor Opleiding en Arbeidsmarkt (ROA), in zijn tweejaarlijkse onderzoek naar baankansen voor schoolverlaters. 

Werkgever stelt steeds hogere opleidingseisen - Didier Fouarge - Het Financieele Dagblad

Period8 Dec 2015

Media coverage

1

Media coverage

 • TitleWerkgever stelt steeds hogere opleidingseisen
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletfd.nl
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date8/12/15
  Description### Goed om te zien dat u mogelijk anderen inspireert met onze journalistieke content. We vragen u enkel voor persoonlijk gebruik onze content te kopiëren, om geen inbreuk te maken op onze Algemene Voorwaarden. Vraag anders naar onze bedrijfslicenties via klanten@fdmediagroep.nl ###
  De Nederlandse arbeidsmarkt stelt steeds hogere opleidingseisen. Hbo- en universitaire diploma's zijn in toenemende mate vereist, en ook de bestaande banen van middengroepen vergen hogere vaardigheden. Die conclusie trekt het Maastrichtse Researchcentrum voor Opleiding en Arbeidsmarkt (ROA), in zijn tweejaarlijkse onderzoek naar baankansen voor schoolverlaters. Dat verscheen eerder deze week.
  Producer/AuthorJohan Leupen
  URLhttps://fd.nl/economie-politiek/1130905/werkgever-stelt-steeds-hogere-opleidingseisen
  PersonsDidier Fouarge