Research output

Levenslang leren en competentieontwikkeling: Beleidsrapport

Research output: Working paperProfessional

Standard

Levenslang leren en competentieontwikkeling : Beleidsrapport. / de Grip, Andries; Belfi, Barbara; Fouarge, Didier; Künn, Annemarie; Peeters, Tim; Poulissen, Davey.

Research Centre for Education and the Labour Market, 2018. (ROA Reports; No. 008).

Research output: Working paperProfessional

Harvard

APA

Vancouver

de Grip A, Belfi B, Fouarge D, Künn A, Peeters T, Poulissen D. Levenslang leren en competentieontwikkeling: Beleidsrapport. Research Centre for Education and the Labour Market. 2018. (ROA Reports; 008).

Author

Bibtex

@techreport{bb43f3b259584ccc92201f75a172da89,
title = "Levenslang leren en competentieontwikkeling: Beleidsrapport",
abstract = "Dit rapport is het afsluitende samenvattende beleidsrapport van dit project, waarinwe een overzicht geven van de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek waarover eerder is gepubliceerd in de drie deelrapporten:1) Schoolverlaters in crisistijd: gevolgen voor leren en de vroege loopbaan, ROA-R-2018/7, Maastricht.2) Nederland in leerstand, ROA-R- 2018/4, Maastricht.3) Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, ROA-R- 2018/5, Maastricht.",
author = "{de Grip}, Andries and Barbara Belfi and Didier Fouarge and Annemarie K{\"u}nn and Tim Peeters and Davey Poulissen",
year = "2018",
language = "Dutch",
series = "ROA Reports",
publisher = "Research Centre for Education and the Labour Market",
number = "008",
type = "WorkingPaper",
institution = "Research Centre for Education and the Labour Market",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - Levenslang leren en competentieontwikkeling

T2 - Beleidsrapport

AU - de Grip, Andries

AU - Belfi, Barbara

AU - Fouarge, Didier

AU - Künn, Annemarie

AU - Peeters, Tim

AU - Poulissen, Davey

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Dit rapport is het afsluitende samenvattende beleidsrapport van dit project, waarinwe een overzicht geven van de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek waarover eerder is gepubliceerd in de drie deelrapporten:1) Schoolverlaters in crisistijd: gevolgen voor leren en de vroege loopbaan, ROA-R-2018/7, Maastricht.2) Nederland in leerstand, ROA-R- 2018/4, Maastricht.3) Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, ROA-R- 2018/5, Maastricht.

AB - Dit rapport is het afsluitende samenvattende beleidsrapport van dit project, waarinwe een overzicht geven van de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek waarover eerder is gepubliceerd in de drie deelrapporten:1) Schoolverlaters in crisistijd: gevolgen voor leren en de vroege loopbaan, ROA-R-2018/7, Maastricht.2) Nederland in leerstand, ROA-R- 2018/4, Maastricht.3) Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, ROA-R- 2018/5, Maastricht.

M3 - Working paper

T3 - ROA Reports

BT - Levenslang leren en competentieontwikkeling

PB - Research Centre for Education and the Labour Market

ER -