Wat als Trumps kiezers de pijn gaan voelen?

Research output: Contribution to journalArticlePopular

Abstract

Afgelopen najaar schreef ik op deze plek dat Amerikanen die op reality-tv-ster Trump stemden, precies wisten wat ze zouden krijgen. Ze wilden immers dat hij met zijn onorthodoxe stijl de elite in Washington nerveus zou maken. Maar wat nu als zijn non-conformistische aanpak ertoe leidt dat degenen die op hem stemden zelf financieel worden geraakt?
Original languageDutch
JournalElsevier Weekblad
Publication statusPublished - 7 Sep 2018

Keywords

  • Trump, insurgent

Cite this

@article{6e8e32f0d18b4104944cbee1ba450602,
title = "Wat als Trumps kiezers de pijn gaan voelen?",
abstract = "Afgelopen najaar schreef ik op deze plek dat Amerikanen die op reality-tv-ster Trump stemden, precies wisten wat ze zouden krijgen. Ze wilden immers dat hij met zijn onorthodoxe stijl de elite in Washington nerveus zou maken. Maar wat nu als zijn non-conformistische aanpak ertoe leidt dat degenen die op hem stemden zelf financieel worden geraakt?",
keywords = "Trump, insurgent",
author = "Roberta Haar",
year = "2018",
month = "9",
day = "7",
language = "Dutch",
journal = "Elsevier Weekblad",
issn = "0922-3444",
publisher = "ONE Business B.V.",

}

Wat als Trumps kiezers de pijn gaan voelen? / Haar, Roberta.

In: Elsevier Weekblad, 07.09.2018.

Research output: Contribution to journalArticlePopular

TY - JOUR

T1 - Wat als Trumps kiezers de pijn gaan voelen?

AU - Haar, Roberta

PY - 2018/9/7

Y1 - 2018/9/7

N2 - Afgelopen najaar schreef ik op deze plek dat Amerikanen die op reality-tv-ster Trump stemden, precies wisten wat ze zouden krijgen. Ze wilden immers dat hij met zijn onorthodoxe stijl de elite in Washington nerveus zou maken. Maar wat nu als zijn non-conformistische aanpak ertoe leidt dat degenen die op hem stemden zelf financieel worden geraakt?

AB - Afgelopen najaar schreef ik op deze plek dat Amerikanen die op reality-tv-ster Trump stemden, precies wisten wat ze zouden krijgen. Ze wilden immers dat hij met zijn onorthodoxe stijl de elite in Washington nerveus zou maken. Maar wat nu als zijn non-conformistische aanpak ertoe leidt dat degenen die op hem stemden zelf financieel worden geraakt?

KW - Trump, insurgent

M3 - Article

JO - Elsevier Weekblad

JF - Elsevier Weekblad

SN - 0922-3444

ER -