Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen

Research output: Book/ReportBook editingOther research output

Abstract

In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk.
Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw met elkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers is heel divers van aard. Civiel en fiscaal recht, Europees en internationaal recht als ook sociaal zekerheidsrecht liggen ten grondslag aan en beheersen deze pijlers.
Original languageDutch
Place of PublicationDen Haag
PublisherSdu Uitgevers
Number of pages408
ISBN (Print)978-90-12-38700-2
Publication statusPublished - 1 Jan 2012

Publication series

SeriesFiscale Geschriften
Number27

Cite this

Bollen-Vandenboorn, A. H. H. (2012). Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen. Den Haag: Sdu Uitgevers. Fiscale Geschriften, No. 27
Bollen-Vandenboorn, A.H.H. / Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen. Den Haag : Sdu Uitgevers, 2012. 408 p. (Fiscale Geschriften; No. 27).
@book{e1b6b36618de4b0f9246fbc998c5f3f4,
title = "Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen",
abstract = "In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk.Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw met elkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers is heel divers van aard. Civiel en fiscaal recht, Europees en internationaal recht als ook sociaal zekerheidsrecht liggen ten grondslag aan en beheersen deze pijlers.",
author = "A.H.H. Bollen-Vandenboorn",
year = "2012",
month = "1",
day = "1",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-12-38700-2",
series = "Fiscale Geschriften",
number = "27",
publisher = "Sdu Uitgevers",
address = "Netherlands",

}

Bollen-Vandenboorn, AHH 2012, Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen. Fiscale Geschriften, no. 27, Sdu Uitgevers, Den Haag.

Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen. / Bollen-Vandenboorn, A.H.H.

Den Haag : Sdu Uitgevers, 2012. 408 p. (Fiscale Geschriften; No. 27).

Research output: Book/ReportBook editingOther research output

TY - BOOK

T1 - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen

AU - Bollen-Vandenboorn, A.H.H.

PY - 2012/1/1

Y1 - 2012/1/1

N2 - In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk.Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw met elkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers is heel divers van aard. Civiel en fiscaal recht, Europees en internationaal recht als ook sociaal zekerheidsrecht liggen ten grondslag aan en beheersen deze pijlers.

AB - In dit boek komen de drie pijlers van toekomstvoorzieningen aan bod. De inhoud is afgestemd op de behoefte in het onderwijs en in de praktijk.Toekomstvoorzieningen betreffen een breed terrein waarbij heel diverse regelgeving een rol speelt. Deze drie pijlers staan enerzijds op zichzelf, anderzijds zijn ze nauw met elkaar verweven. De wet- en regelgeving die ten grondslag ligt aan deze pijlers is heel divers van aard. Civiel en fiscaal recht, Europees en internationaal recht als ook sociaal zekerheidsrecht liggen ten grondslag aan en beheersen deze pijlers.

M3 - Book editing

SN - 978-90-12-38700-2

T3 - Fiscale Geschriften

BT - Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen

PB - Sdu Uitgevers

CY - Den Haag

ER -

Bollen-Vandenboorn AHH. Pensioen en de belangrijkste toekomstvoorzieningen. Den Haag: Sdu Uitgevers, 2012. 408 p. (Fiscale Geschriften; No. 27).