Abstract

De Nederlandse overheid ervaart het als zeer urgent een goed levenslang leren beleid te ontwikkelen dat onze kenniseconomie een impuls geeft. Daarbij staan twee aan elkaar gerelateerde vragen centraal:
- Over welke competenties moet de (vergrijzende) Nederlandse beroepsbevolking
beschikken?
-Hoe kan de scholing en het informeel leren dat daarvoor nodig is worden gestimuleerd?
Het NRO project Levenslang Leren en competentieontwikkeling (405-16-402) richt zich op het beantwoorden van deze twee vragen.
Original languageDutch
PublisherResearch Centre for Education and the Labour Market
Number of pages107
ISBN (Electronic)978-90-5321-568-5
Publication statusPublished - 2018

Cite this

Künn, A., Poulissen, D., van Eldert, P., Fouarge, D., & de Grip, A. (2018). Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Research Centre for Education and the Labour Market.
@techreport{b503eb2fe0e84704bbf4b5e8e56ecc35,
title = "Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt",
abstract = "De Nederlandse overheid ervaart het als zeer urgent een goed levenslang leren beleid te ontwikkelen dat onze kenniseconomie een impuls geeft. Daarbij staan twee aan elkaar gerelateerde vragen centraal:- Over welke competenties moet de (vergrijzende) Nederlandse beroepsbevolkingbeschikken?-Hoe kan de scholing en het informeel leren dat daarvoor nodig is worden gestimuleerd?Het NRO project Levenslang Leren en competentieontwikkeling (405-16-402) richt zich op het beantwoorden van deze twee vragen.",
author = "Annemarie K{\"u}nn and Davey Poulissen and {van Eldert}, Peter and Didier Fouarge and {de Grip}, Andries",
year = "2018",
language = "Dutch",
publisher = "Research Centre for Education and the Labour Market",
type = "WorkingPaper",
institution = "Research Centre for Education and the Labour Market",

}

Künn, A, Poulissen, D, van Eldert, P, Fouarge, D & de Grip, A 2018 'Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt' Research Centre for Education and the Labour Market.

Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. / Künn, Annemarie; Poulissen, Davey; van Eldert, Peter; Fouarge, Didier; de Grip, Andries.

Research Centre for Education and the Labour Market, 2018.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt

AU - Künn, Annemarie

AU - Poulissen, Davey

AU - van Eldert, Peter

AU - Fouarge, Didier

AU - de Grip, Andries

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - De Nederlandse overheid ervaart het als zeer urgent een goed levenslang leren beleid te ontwikkelen dat onze kenniseconomie een impuls geeft. Daarbij staan twee aan elkaar gerelateerde vragen centraal:- Over welke competenties moet de (vergrijzende) Nederlandse beroepsbevolkingbeschikken?-Hoe kan de scholing en het informeel leren dat daarvoor nodig is worden gestimuleerd?Het NRO project Levenslang Leren en competentieontwikkeling (405-16-402) richt zich op het beantwoorden van deze twee vragen.

AB - De Nederlandse overheid ervaart het als zeer urgent een goed levenslang leren beleid te ontwikkelen dat onze kenniseconomie een impuls geeft. Daarbij staan twee aan elkaar gerelateerde vragen centraal:- Over welke competenties moet de (vergrijzende) Nederlandse beroepsbevolkingbeschikken?-Hoe kan de scholing en het informeel leren dat daarvoor nodig is worden gestimuleerd?Het NRO project Levenslang Leren en competentieontwikkeling (405-16-402) richt zich op het beantwoorden van deze twee vragen.

M3 - Working paper

BT - Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt

PB - Research Centre for Education and the Labour Market

ER -

Künn A, Poulissen D, van Eldert P, Fouarge D, de Grip A. Leren onder werkenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Research Centre for Education and the Labour Market. 2018.