De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers

Research output: Working paperProfessional

520 Downloads (Pure)

Abstract

De centrale vraag in dit rapport is in welke mate studiekiezers gebruik maken van arbeidsmarktinformatie bij het maken van hun opleidingskeuzes. In het bijzonder gaan wij in op de afruil tussen preferenties, competenties en arbeidsmarktperspectieven in het studiekeuzeproces. Dit rapport is opgesteld in het kader van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt. Het doel van het POA is om de transparantie van de arbeidsmarkt te vergroten.
Original languageDutch
PublisherResearch Centre for Education and the Labour Market
Number of pages61
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Fouarge, D., Künn, A., & Punt, D. (2017). De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers. Research Centre for Education and the Labour Market.
Fouarge, Didier ; Künn, Annemarie ; Punt, Dijs. / De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers. Research Centre for Education and the Labour Market, 2017.
@techreport{6f587ef700a4493989de888476712588,
title = "De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers",
abstract = "De centrale vraag in dit rapport is in welke mate studiekiezers gebruik maken van arbeidsmarktinformatie bij het maken van hun opleidingskeuzes. In het bijzonder gaan wij in op de afruil tussen preferenties, competenties en arbeidsmarktperspectieven in het studiekeuzeproces. Dit rapport is opgesteld in het kader van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt. Het doel van het POA is om de transparantie van de arbeidsmarkt te vergroten.",
author = "Didier Fouarge and Annemarie K{\"u}nn and Dijs Punt",
year = "2017",
language = "Dutch",
publisher = "Research Centre for Education and the Labour Market",
type = "WorkingPaper",
institution = "Research Centre for Education and the Labour Market",

}

Fouarge, D, Künn, A & Punt, D 2017 'De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers' Research Centre for Education and the Labour Market.

De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers. / Fouarge, Didier; Künn, Annemarie; Punt, Dijs.

Research Centre for Education and the Labour Market, 2017.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers

AU - Fouarge, Didier

AU - Künn, Annemarie

AU - Punt, Dijs

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - De centrale vraag in dit rapport is in welke mate studiekiezers gebruik maken van arbeidsmarktinformatie bij het maken van hun opleidingskeuzes. In het bijzonder gaan wij in op de afruil tussen preferenties, competenties en arbeidsmarktperspectieven in het studiekeuzeproces. Dit rapport is opgesteld in het kader van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt. Het doel van het POA is om de transparantie van de arbeidsmarkt te vergroten.

AB - De centrale vraag in dit rapport is in welke mate studiekiezers gebruik maken van arbeidsmarktinformatie bij het maken van hun opleidingskeuzes. In het bijzonder gaan wij in op de afruil tussen preferenties, competenties en arbeidsmarktperspectieven in het studiekeuzeproces. Dit rapport is opgesteld in het kader van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt. Het doel van het POA is om de transparantie van de arbeidsmarkt te vergroten.

M3 - Working paper

BT - De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers

PB - Research Centre for Education and the Labour Market

ER -

Fouarge D, Künn A, Punt D. De rol van arbeidsmarktinformatie in de opleidingskeuze van mbo'ers. Research Centre for Education and the Labour Market. 2017.