1347 Downloads (Pure)

Abstract

Als onderdeel van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA) ontwikkelt het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) een aantal activiteiten gericht op het inzichtelijker maken van ontwikkelingen in vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, het analyseren van de aansluiting tussen vraag naar en aanbod van arbeid, het ontwikkelen van arbeidsmarktindicatoren voor de actuele aansluiting tussen vraag en aanbod, en de ontwikkeling van arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen, oplei-dingen en regio. Deze rapportage is een weergave van de uitkomsten van de analyses in het POA. Hierin wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2022.
Original languageDutch
Place of PublicationMaastricht
PublisherResearchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen
Number of pages125
ISBN (Print)978-90-5321-575-3
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Fouarge, D., Bakens, J., Bijlsma, I., Dijksman, S., Peeters, T., Poulissen, D., ... Montizaan, R. (2017). De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022. Maastricht: Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen.
Fouarge, Didier ; Bakens, Jessie ; Bijlsma, Ineke ; Dijksman, Sander ; Peeters, tim ; Poulissen, Davey ; Veth, Joost ; Künn, Annemarie ; Montizaan, Raymond. / De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022. Maastricht : Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen, 2017.
@techreport{d67dd9e883f540dda58f549519bf0cac,
title = "De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022",
abstract = "Als onderdeel van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA) ontwikkelt het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) een aantal activiteiten gericht op het inzichtelijker maken van ontwikkelingen in vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, het analyseren van de aansluiting tussen vraag naar en aanbod van arbeid, het ontwikkelen van arbeidsmarktindicatoren voor de actuele aansluiting tussen vraag en aanbod, en de ontwikkeling van arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen, oplei-dingen en regio. Deze rapportage is een weergave van de uitkomsten van de analyses in het POA. Hierin wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2022.",
author = "Didier Fouarge and Jessie Bakens and Ineke Bijlsma and Sander Dijksman and tim Peeters and Davey Poulissen and Joost Veth and Annemarie K{\"u}nn and Raymond Montizaan",
year = "2017",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-5321-575-3",
publisher = "Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen",
type = "WorkingPaper",
institution = "Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen",

}

Fouarge, D, Bakens, J, Bijlsma, I, Dijksman, S, Peeters, T, Poulissen, D, Veth, J, Künn, A & Montizaan, R 2017 'De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022' Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen, Maastricht.

De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022. / Fouarge, Didier; Bakens, Jessie; Bijlsma, Ineke; Dijksman, Sander; Peeters, tim; Poulissen, Davey; Veth, Joost; Künn, Annemarie; Montizaan, Raymond.

Maastricht : Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen, 2017.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022

AU - Fouarge, Didier

AU - Bakens, Jessie

AU - Bijlsma, Ineke

AU - Dijksman, Sander

AU - Peeters, tim

AU - Poulissen, Davey

AU - Veth, Joost

AU - Künn, Annemarie

AU - Montizaan, Raymond

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Als onderdeel van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA) ontwikkelt het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) een aantal activiteiten gericht op het inzichtelijker maken van ontwikkelingen in vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, het analyseren van de aansluiting tussen vraag naar en aanbod van arbeid, het ontwikkelen van arbeidsmarktindicatoren voor de actuele aansluiting tussen vraag en aanbod, en de ontwikkeling van arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen, oplei-dingen en regio. Deze rapportage is een weergave van de uitkomsten van de analyses in het POA. Hierin wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2022.

AB - Als onderdeel van het Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA) ontwikkelt het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) een aantal activiteiten gericht op het inzichtelijker maken van ontwikkelingen in vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, het analyseren van de aansluiting tussen vraag naar en aanbod van arbeid, het ontwikkelen van arbeidsmarktindicatoren voor de actuele aansluiting tussen vraag en aanbod, en de ontwikkeling van arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen, oplei-dingen en regio. Deze rapportage is een weergave van de uitkomsten van de analyses in het POA. Hierin wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2022.

M3 - Working paper

SN - 978-90-5321-575-3

BT - De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022

PB - Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen

CY - Maastricht

ER -

Fouarge D, Bakens J, Bijlsma I, Dijksman S, Peeters T, Poulissen D et al. De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2022. Maastricht: Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, Faculteit der Economische Wetenschappen. 2017.