719 Downloads (Pure)

Abstract

In dit rapport van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2020. Het overzicht heeft als doel inzicht te verschaffen in de actuele arbeidsmarktsituatie en de arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen en opleidingen. De gegevens over de actuele arbeidsmarktsituatie worden jaarlijks geactualiseerd en opgenomen in het ROA ArbeidsmarktInformatieSysteem (AIS). De prognoses worden elke twee jaar opgesteld en hebben betrekking op een periode van zes jaar. De rapportage vindt plaats in het kader van het door het ROA uitgevoerde Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA).
Original languageDutch
Place of PublicationMaastricht
PublisherResearch Centre for Education and the Labour Market
ISBN (Print)978-90-5321-543-2
Publication statusPublished - 1 Jan 2015

Cite this

@techreport{9056aef05d804071b4f058c125b6eb22,
title = "De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2020",
abstract = "In dit rapport van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2020. Het overzicht heeft als doel inzicht te verschaffen in de actuele arbeidsmarktsituatie en de arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen en opleidingen. De gegevens over de actuele arbeidsmarktsituatie worden jaarlijks geactualiseerd en opgenomen in het ROA ArbeidsmarktInformatieSysteem (AIS). De prognoses worden elke twee jaar opgesteld en hebben betrekking op een periode van zes jaar. De rapportage vindt plaats in het kader van het door het ROA uitgevoerde Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA).",
author = "I. Bijlsma and {van Broekhoven}, K.C.M. and M.M.F. Collewet and F. C{\"o}rvers and S. Dijksman and D. Fouarge and A.C. K{\"u}nn-Nelen and Davey Poulissen",
year = "2015",
month = "1",
day = "1",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-5321-543-2",
publisher = "Research Centre for Education and the Labour Market",
type = "WorkingPaper",
institution = "Research Centre for Education and the Labour Market",

}

De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2020. / Bijlsma, I.; van Broekhoven, K.C.M.; Collewet, M.M.F.; Cörvers, F.; Dijksman, S.; Fouarge, D.; Künn-Nelen, A.C.; Poulissen, Davey.

Maastricht : Research Centre for Education and the Labour Market, 2015.

Research output: Working paperProfessional

TY - UNPB

T1 - De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2020

AU - Bijlsma, I.

AU - van Broekhoven, K.C.M.

AU - Collewet, M.M.F.

AU - Cörvers, F.

AU - Dijksman, S.

AU - Fouarge, D.

AU - Künn-Nelen, A.C.

AU - Poulissen, Davey

PY - 2015/1/1

Y1 - 2015/1/1

N2 - In dit rapport van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2020. Het overzicht heeft als doel inzicht te verschaffen in de actuele arbeidsmarktsituatie en de arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen en opleidingen. De gegevens over de actuele arbeidsmarktsituatie worden jaarlijks geactualiseerd en opgenomen in het ROA ArbeidsmarktInformatieSysteem (AIS). De prognoses worden elke twee jaar opgesteld en hebben betrekking op een periode van zes jaar. De rapportage vindt plaats in het kader van het door het ROA uitgevoerde Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA).

AB - In dit rapport van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) wordt een overzicht gepresenteerd en besproken van de huidige en toekomstige ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt tot 2020. Het overzicht heeft als doel inzicht te verschaffen in de actuele arbeidsmarktsituatie en de arbeidsmarktprognoses naar bedrijfssectoren, beroepen en opleidingen. De gegevens over de actuele arbeidsmarktsituatie worden jaarlijks geactualiseerd en opgenomen in het ROA ArbeidsmarktInformatieSysteem (AIS). De prognoses worden elke twee jaar opgesteld en hebben betrekking op een periode van zes jaar. De rapportage vindt plaats in het kader van het door het ROA uitgevoerde Project Onderwijs-Arbeidsmarkt (POA).

M3 - Working paper

SN - 978-90-5321-543-2

BT - De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2020

PB - Research Centre for Education and the Labour Market

CY - Maastricht

ER -

Bijlsma I, van Broekhoven KCM, Collewet MMF, Cörvers F, Dijksman S, Fouarge D et al. De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2020. Maastricht: Research Centre for Education and the Labour Market. 2015 Jan 1.